RF lifting facial

RF lifting facial (radiofrecventa faciala) este una dintre cele mai noi si mai importante terapii inovatoare, non-invaziva, cu rezultate apreciabile in terapii anti-aging faciale sau corporale.

RF lifting facial

In urma cercetarii reactiilor tesuturilor, s-a demonstrat stintiific ca la incalzire, fibrele elastice ale pielii pot fi remodelate prin radiofrecventa, aspectul general al pielii devenind vizibil mai ferm inca de la prima sedinta.barbie dubla, linii, fata.

Principiul de functionare se bazeaza pe actiunea curentului electric de inalta frecventa, fapt pentru care a primit si denumirea de RF lifting facial (radiofrecventa faciala). Curentul difuzeaza in tesuturi, propagandu-se in tesuturile dermic, in cel subdermic si in cel gras,  producandu-se o incalzire locala. La o temperatura circa 60 de grade, fibrele de colagen se contracta si se ingroasa, producand o ameliorare a ridurilor si aspectului lasat, de piele flasca.  Radiofrecventa, RF, riduri, piele lasata, barbie dubla, linii, fata.

Beneficiile acestor terapii alternative, cu RF lifting facial (radiofrecventa faciala) la nivel facial sunt multiple, cum ar fi: 

RF lifting facial

– liftingul facial

– estomparea ridurilor, tonifierea si regenerarea pielii
– diminuarea pana la eliminare a cicatricilor cauzate de acnee
– inchiderea porilor dilatati
– o mai buna oxigenare a tesuturilor
– diminuarea pungilor de sub ochi.

 

RF lifting facial

 

RF lifting facial

 

RF lifting facial, Radiofrecventa faciala, cosmetologie faciala, cosmetologie cu aparataj, riduri frunte, riduri nasolabiale, lifting facial, intinerire, estompare riduri, remodelare faciala, corectarea asimetriei faciale, corectia ovalului fetei, reconturarea fetei, cosmetologie plastica, stimulare colagen, tonifiere piele, regenerare piele