Fotointinerirea – tinerete prin Lumina Intensa Pulsat

Tineretea ramane mereu pe chipul dumneavoastra. Factorii precum varsta, poluarea, soarele, vantul pot fi impiedicati. Cum este 

fotoinnermm343_(3)

posibil acest lucru? Centrul Estetic NOBLESSE va indica o noua metoda cu Lumina Intens Pulsata, cunoscuta sub numele de Fotointinerire.

 Fotointinerirea este o tehnologie dinamica bazata pe folosirea Luminii Intens Pulsate (IPL) de mica intensitate. Sinteza colagenului subcutant prin care se genereaza elastina este dat de efectul fotodinamic al energiei termice.

Cum se realizeaza Fotointinerirea?

Lumina Intens Pulsata incalzeste un strat consistent de piele, unde fibrele de colagen, pigmentii de melanina sau hemoglobina din capilarele sanguine absorb selectiv undele emise de aparat. Imediat, in functie de reglajele fine ale luminii se declanseaza diverse efecte pozitive pentru aspectul pielii. Mai intai colagenul este stimulat, melanina este eliminata, in timp ce hemoglobinele capilare vor fi inchise (zonele inrosite ale pielii sunt diminuate). 

Care sunt rezultatele obtinute?   imagine_29_13209086800In urma procesului de fotointinerire s-au constatat urmatoarele efecte asupra: 

– petelor pigmentare (datorita inaintarii in varsta si a expunerii la soare); – pistruilor; – acneii rozacee, hemangioame si cuperoze; – porilor largiti.

Cu ajutorul fotointineririi petele pigmentare de pe orice zona (fata, gat, decolteu, umeri, partea superioara a spatelui) a corpului 

sunt sterse. Pentru inceput, aceste zone sunt intensificate la culoare, apoi in cateva zile dispar prin descuma

re. Pielea capata o culare uniforma, cu pori inchisi si riduri estompate. fotoomolog_1 Pentru un efect vizibil sunt 

necesare mai multe sedinte. In cazul cuperozelor, rozaceii si a hemangioamelor, fotointinerirea are rolul de a “lustruii” pielea. In numai cateva sedinte (depinde de tipul de piele si de stadiul afectiunii), pielea revine la normal. Pentru rezultate vizibile este recomandat a se adopta un regim alimentar bogat in vitamine, fara tunun si alcool.  

Lumina Intens Pulsata stimuleaza si formeaza colagenul pe cale naturala. Dupa tratament pot sa apara inrosiri ale zonei tratate, 

fotoomolog_2

timp de cateva ore, dar vor disparea de la sine. Ca atentionare: pielea in primele saptamani este putin mai sensibila decat de 

obicei, la razele solare. In acest caz este indicat a nu se expune la soare, fara a se aplica o crema protectoare.