Intr-adevar fotoepilarea este cea mai efectiva si inofensiva metoda de indepartare a parului nedorit?

Aparitia fotoepilarii a schimbat viziunea oamenilor despre metodele de indepartare a parului. Niciodata anterior nici o metoda din cele traditionale nu permitea atit de rapid, nedureros si confortabil indepartarea parului nedorit de pe corp. Prin intermediul 

Fotoepilarefotoepilarii pe teaca si radacina firului de par actioneaza lumina intensa pulsatila (IPL), care in contact cu melanina ( pigmentul ce da culoare firelor de par ) se transforma in energie termica , care incalzeste puternic si distruge radacina firului de par. Prin intermediul acestei metode este posibila indepartarea parului nedorit de pe orice parte a corpului, incepind cu buza superioara pina la zonele intime.  

 Ce recomandari exista in perioada de pregatire si dupa procedura de fotoepilare?

Pregatirea de procedura nu este dificila. Daca parul este lung, trebuie sa-l radeti cu 2-3 zile pina la procedura. Lungimea recomandata este 2-3 mm.

Fotoepilare

Nu se recomanda expunerea la razele solare pe parcursul a 7 zile pina si dupa procedura.

Firele de par dupa fotoepilare cad timp de 2 saptamini. Frecventa procedurilor depinde de suprafata prelucrata, deoarece pe difedite portiuni ale corpului firele de par au ciclu diferit de crestere. Pentru indepartarea totala a firelor de par e nevoie de 3-6 proceduri cu intervalul 3-6 saptamini.

Deasemenea un alt motiv de a alege anume fotoepilarea este efectul pozitiv asupra tenului – în decursul procedurii laserul efectuează fotoîntinerirea. Deaceea, ulterior pielea capătă un aspect mai luminos şi mai proaspăt.

Fotoepilare, epilare definitiva, epilare cu laser, epilare cu lazer, inlaturare par, epilare chisinau, epilare zona bikini, epilare picioare, epilare axile, epilare maini, epilare faciala, epilare mustata