Criolipoliza- ultima tehnologie de remodelare corporala. Sigura, eficienta, non-invaziva.

Criolipoliza este o tehnologie noua, non-invaziva care combina vacuum-ul cu tehnologia racirii controlate pentru a localiza si a reduce grasimea din organism.O metoda revolutionara de a ingheta si apoi a elimina natural celulele grase. Criolipoliza este folosita in clinicile europene de profil si se bucura de un mare succes, deopotriva in randul barbatilor si in cel al femeilor.

remodelare4

Tesutul adipos inestetic de pe abdomen, de pe coapse si de pe brate poate fi, mai nou, inghetat si apoi eliminat natural de organism.

remodelare5

Cum actioneaza: Aceasta procedura raceste in mod gradat temperatura la nivelul subcutanat al grasimii (stratul care se afla imediat sub piele). Temperatura scade pana la 0 grade Celsius. Temperaturile extrem de scazute omoara celulele adipoase fara sa afecteze pielea sau muschii. Iar pasul final – eliminarea acestor celule – se face prin ficat.

remodelare2

Procedura de inghetare a tesutului gras nu necesita incizii si anestezie, precum liposuctia, si nici injectarile care se realizeaza în cadrul altei proceduri de remodelare, numita mezoterapie. Nu este necesara internarea si nu implica niciun disconfort pentru persoana care apeleaza la ea, asa incat, in timpul procedurii, se poate citi, asculta muzica si chiar dormi. De asemenea, nu implica nicio perioada de recuperare. Persoana in cauza poate reveni la activitatile obisnuite, inclusiv la exercitii fizice, imediat dupa terminarea sedintei.

remodelare1

Un tratament e capabil sa distruga 25-40% din celulele adipoase din zona in care se lucreaza.

  • Cea mai eficienta metoda fara durere de liposuctie non-invaziva                                                          
  • Lucreaza doar zonele cu probleme, nu afecteaza organele sau alte tesuturi
  • Rezultate comparabile cu liposuctia chirurgicala
  • O procedura se efectueaza pe durata a aproximativ 60 de minute
  • Imediat dupa sedinta va puteti continua activitatile zilnice
  • Procedura poate fi repetata dupa 7-14 zile
  • Procedura poate fi efectuata pe aproape orice parte a corpului
  • Procedura este eficienta pe brate, solduri, coapse, abdomen, spate, fund

Criolipoliza masaj vacuum, criolipoliza, masaj vacuum, masaj LPG, remodelare corporala, antivergeturi, cosmetologie cu aparataj, remodelare silueta, corectia siluetei, tratament anticelulitic, slabire efectiva, masaj slabire, liposuctie virtuala,proceduri corporale, masaj anticelulitic, lifting piele