Marirea buzelor

Marire buze

Buzele senzuale sunt secretul seductiei. Indiferent ce varianta de ruj este folosita conformatia buzei este cea remarcata de la prima vedere.

Aplicarea rujului la nivelul unor buze nereliefate, slab conturate, subtiri, fara volum nu face decit sa scoata in evidenta acest defect estetic.

Venind in intimpinarea dorintelor a milioane de femei care doresc o marire cit mai naturala, senzuala si estetica a buzelor a fost create produse pe baza de acid hialuronic.

 

Rezultatele obtinute folosind aceste produse sunt excelente, o marire de volum a buzelor naturala, cu un contur frumos reliefat la

Marire buze

care aplicarea unui ruj va da un aspect fetei dumneavoastra facindu-va remarcata.

Marirea buzelor prin injectare de acid hialuronic este nedureroasa (se realizeaza sub anestezie locala) si deci nu necesita internare. Marirea buzelor cu acid hialuronic confera un rezultat deosebit,un aspect natural,o marire uniforma si estetica. Produsul este perfect tolerat,nu da reactii alegice iar persistenta produsului este estimata intre 9-12 luni.

E foarte important de retinut ca marirea buzelor nu inseamna si modificarea formei lor, aceasta fiind un stabilitat genetic si influentata de multi factori mai ales de structura osoasa a fetei si forma dintilor. Uneori pot fi necesare si alte interventi pe os sau arcade dentare pentru a se putea obtine o forma cit mai frumoasa a buzelor.

 

 

Marire buze, corectie forme buze, acid hialuronic, buze senzuale, buze frumoase, forma frumoasa buze, conturarea buzelor