Plastie de contur

Pînă recent unica modalitate utilizată pentru  păstrarea sau restabilirea frumuseții și tinereții era considerată recurgerea la o

Plastie de conturoperație plastică, pe cînd astăzi au apărut o mulțime de metode tehnologizate care permit obținerea unor rezultate de termen lung și fără a recurge la bisturiu, fără cicatrici și perioade de recuperare stresante. Cea mai populară printre aceste proceduri este cosmetologia plastică, care de fapt reprezintă injectarea substanțelor cosmetice ce permit mărirea volumului anumitor sectoare ale pielii, în special pe față. Drept rezultat puteți obține un ten fără riduri, buze voluptoase sau schimbarea conturului feței. Astăzi această metodologie este populară în întreaga lume și le-a făcut pe milioane de femei să creadă că sacrificiile aduse în numele frumuseții pot fi minime atît din punct de vedere material cît și cel mai important, estetic.  

 

Astfel, cosmetologia plastică ajută în rezolvarea a astfel de problem cum sunt :

–          Ridurile pe frunte

Plastie de contur

–          Cutele nasolabiale și de pe obraji

–          Forma incorectă a pomeților

–          Defectele buzelor

–          Nereguli ale ovalului feței

–          Forma incorectă a bărbiei

–          Cicatrici

Plastie de contur

ACIDUL HIALURONIC – este prezent în organismul uman asigurînd volum pielii.

Cu timpul acesta dispare de la nivelul pielii datorită unor factori  interni varstă, sex, dar și factori externi cum ar fi  variații de temperatură, vînt, soare, medicamente, determinînd apariția ridurilor. Tratamentul cu acid hialuronic este recomandat adulților de toate vîrstele. Preparate cu acid hialuronic pot fi folosite pentru accentuarea conturului buzelor și/sau volumului, dar și pentru umplerea ridurilor Efectul tratamentului dureaza 6 – 12 luni.

Plastie de contur