Biorevitalizare faciala

Biorevitalizare faciala este tratamentul prin care se introduc (prin injectare sau cu prin electroporare – mezoterapie virtuala) in dermul mediu substante benefice pentru regenerarea celulara si pentru stimularea sintezei de colagen si acid hialuronic.

biorevitalizare faciala

Aminoacizii sunt “caramizile” din care sunt formate proteinele din derm , respectiv fibrele de colagen si elastina. De aceea aportul de aminoacizi este benefic pentru restructurarea dermului si pentru restabilirea fermitatii si elasticitatii.

In plus cocteilul de substante folosite contine si acid hialuronic liber, substanta extrem de benefica pentru hidratarea dermului si volumizarea lui.

Efectele terapiei sunt imediate dar si pe teremen mai lung. Imediat se observa o hidratare si o umplere a dermului datorita acidului hialuronic iar pe termen lung se se observa o restructurare benefica prin sinteza de colagen si elastina, o umplere din interior. Pentru un efect de durata sunt necesare 2-3 sedinte la interval de 2 saptamani, apoi se prefera un tratament de intretinere , 1 sedinta la 6-8 saptamani.

Biorevitalizare, lifting facial, intinerire, estompare riduri, remodelare faciala, corectarea asimetriei faciale, corectia ovalului fetei, reconturarea fetei, cosmetologie faciala, cosmetologie plastica, acid hialuronic, botox